Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αν. Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης

aimodosia-4

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης Εθελοντική Αιμοδοσία ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασής με αυτό τον τρόπο στον συνάνθρωπό μας, τον πάσχοντα αδελφό μας κατά τον ευαγγελικό μας λόγο, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Σκοπός μας ήταν και θα είναι η ευαισθητοποίηση ατόμων και κοινωνικών φορέων, για την ανάπτυξη του εθελοντισμού, για τις ανάγκες της κοινωνίας μας και για την χριστιανική ανιδιοτελή προσφορά μας προς το συνάνθρωπο. Ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά χάρη στους οποίους συγκεντρώσαμε 37 φιάλες .

Το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς και τη Διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας κ. Γεωργία Παπαϊωάννου και το προσωπικό της κινητής μονάδος αιμοληψίας .

Παράλληλα με την αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση με θέμα '' ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ. '' ένα θέμα που ευαισθητοποίησε πολλούς ενώ υπήρξε και ειδική εισήγηση σε θέματα πρόληψης για την Ηπατίτιδα Β και το HIV .

Στην ημερίδα παρεβρέθηκαν οι εξής ομιλητές τους οποίους ευχαριστούμε για τα θέματα που μας ανέπτυξαν κ μας ενημέρωσαν πλήρως : κ. Γεωργακάς Παναγιώτη, διευθυντής Π.Ε.Θ.Ε.Α. Αργό,κ. Γεωργίος Χρήστος γναθοχειρουργος, Πατήρ Βαρνάβας Γιάνγκου ο Υπεύθυνος γραφείου νεότητος Ι.Μ. Θεσσαλονίκης και ηκ. Βούβαρη Γεωργία όπου είναι Γραμματέας της Α.Ε.Α.Θ.

Την ημερίδα καλωσόρισε ο π. Γ. Σταμκόπουλος πρόεδρος της ΑΕΑΘ. Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη κατά την οποία δίνουμε κυριολεκτικά ένα κομμάτι του εαυτού μας για τον συνάνθρωπό μας.

Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτή η μονάδα αίματος θα σώσει τη ζωή περισσότερων από ένα ασθενή.

Ας δραστηριοποιήσουμε λοιπόν τους εαυτούς μας και ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες.

aimodosia-1

aimodosia-2

aimodosia-3

aimodosia-5

aimodosia-6

aimodosia-7

Εμφανίσεις: 26902
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!