Παρουσίαση βιβλίου του Μητροπολίτη Κορωνείας (ΦΩΤΟ)

parousiasi-15

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Α.Αθηνών στο Ρούφ, έγινε την Τετάρτη απόγευμα η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου κηρυγμάτων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ. Παντελεήμονος.

Το βιβλίο,από τις εκδόσεις "ΑΡΜΟΣ " φέρει τον τίτλο "ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ" και περιλαμβάνει κυρίως ομιλίες του συγγραφέως,που εκφωνήθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι Σεβαςμιώτατοι Μητροπολίται Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος και Ιλίου κ.Αθηναγόρας και ο Πανοσιολ.Αρχιμ.Νικάνωρ Καραγιάννης, Ιεροκήρυξ Ι. Μητροπόλεως Κηφισίας.

Με γλαφυρότητα και εμβρίθεια οι παρουσιασταί ομίλησαν για τον Σεβασμιώτατο Κορωνείας και το βιβλίο του και την γενικώτερη προσφορά του στο κήρυγμα.

Εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο υπεύθυνος του Κέντρου Πρωτοπρ. Βασίλειος Χριστοδούλου.

Παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίται Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Νικαίας κ. Αλέξιος, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Θερμοπυλών Ιωάννης και Μεγάρων Κωνσταντίνος.

Στο τέλος ο Σεβσμιώτατος Κορωνείας ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς και Ιδιαιτέρως τους παρουσιαστές καθώς και την ομάδα κληρικών και μοναχών από τις Μονές Πέτρας και Καραϊσκάκη της Καρδίτσας και Τ. Σταυρού Βοιωτίας, που συνέβαλαν στην έκδοση,αφού έγραψαν στον Η /Υ τα κείμενα και την επιμελήθηκαν.

Τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορωνειας κάλεσε τον Μακαριώτατο, αφού τον ευχαρίστησε γιατί με την παρουσία του ετίμησε την εκδήλωση και να την επισφραγίσει με τις πάντα, όπως είπε "λιτές και καίριες σκέψεις του" όπως και έγινε.

parousiasi-1

parousiasi-2

parousiasi-3

parousiasi-4

parousiasi-5

parousiasi-6

parousiasi-7

parousiasi-7a

parousiasi-8

parousiasi-8a

parousiasi-9

parousiasi-10

parousiasi-11

parousiasi-12

parousiasi-16

parousiasi-17

Εμφανίσεις: 70742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!