Ονομαστήρια Μητροπολίτη Σταγών Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

staf-3

Του Θανάση Βλάχου | Romfea.gr

Με την τέλεση πανηγυρικής θείας λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ δέχθηκε τις ευχές για τα ονομαστήρια του.

Ο Σεβάσμιος Ποιμενάρχης με το πλούσιο έργο στην 23χρονη και πλέον διακονία του στο τιμόνι της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων χοροστάτησε στη θεία λειτουργία επ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σεραφείμ του εκ Φαναρίου συμπαραστατούμενος από τους Μητροπολίτες Αυλώνος και Γρεβενών, κληρικών και μοναχών οι οποίοι έσπευσαν να τον τιμήσουν και να του ευχηθούν από κοντά «εις πολλά έτη Δέσποτα».

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έγινε το μοίρασμα του αντιδώρου και αμέσως μετά οι τοπικοί άρχοντες και πιστοί από την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή ευχήθηκαν στον Σεβασμιότατο κ. Σεραφείμ μακροζωία και υγεία επ ωφελεία του θεάρεστου έργου που επιτελεί στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

staf-1

staf-2

staf-4

staf-5

Εμφανίσεις: 61234
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!