Εσπερινός Αγίου Νικολάου στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ)

kaisariani-21

Καισαριανή | Χρήστος Ασημακόπουλος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου στην Καισαριανή.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος, και συγχοροτάτησαν ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου προσφώνισε ο οικοδεσπότης Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ ο οποίος καλοσώρισε τους Αγίους Αρχιερείς στην μητροπολιτική του περιφέρεια τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Λαμπρύνεται τους Αρχιερατικούς θρόνους του ναού με την παρουσία σας'', ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον βίο του εορτάζοντα Αγίου και πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως του.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ για την πρόσκληση και τον συνεχάρη για το θεάρεστο έργο που επιτελεί.

Τέλος ο κ. Αμφιλόχιος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον βίο του Αγίου Νικολάου και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα να έχουν τις πρεσβείες του Αγίου.

kaisariani-01

kaisariani-03

kaisariani-04

kaisariani-05

kaisariani-06

kaisariani-07

kaisariani-08

kaisariani-09

kaisariani-6

kaisariani-28

kaisariani-31

kaisariani-18

kaisariani-22

kaisariani-23

kaisariani-2

kaisariani-12

kaisariani-17

kaisariani-20

kaisariani-24

kaisariani-25

kaisariani-26

kaisariani-27

kaisariani-30

kaisariani-5

kaisariani-15

Εμφανίσεις: 55259
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!