Ο Μητροπολίτης Μεγάρων στο Δημαρχείο Σαλαμίνας

salamian-2

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Σαλαμίνας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κωνσταντίνο και επιτελείο ιερέων που τον συνόδευαν από την Μητρόπολη Μεγάρων.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από την Δήμαρχο και τους συνεργάτες της, στο Λαογραφικό Μουσείο, στην Βιβλιοθήκη κι έπειτα στους υπόλοιπους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου δώρισε το γιορντάνι της παραδοσιακής στολής του νησιού μας, κι ο σεβαστός ιεράρχης έδωσε τις ευλογίες του δωρίζοντας στην Δήμαρχο ασημένια εικόνα.

Στην συνέχεια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον υποδέχθηκε το προσωπικό του Δήμου όπου εκεί σε σύντομο χαιρετισμό που απέδωσε επεσήμανε την αναγκαιότητα της συνεργασίας, της αλληλεγγύης σε καιρούς δύσκολους.

Επεσήμανε την άριστη συνεργασία και εκτίμηση προς το πρόσωπο της Δημάρχου, και εξέφρασε την αγάπη του και την στήριξη του.

"Θα ήθελα στο πρόσωπο μου να βλέπετε έναν πατέρα και όχι έναν δεσπότη."

Με τα λόγια αυτά και με έκδηλη την χαρά και την ικανοποίηση του για την τιμή αυτή που του έγινε, αναχώρησε συγκινημένος.

salamian-3

salamian-1

salamian-4

salamian-5

salamian-6

Εμφανίσεις: 36284
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!