Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φοιτητών Α.Ε.Α.Α.

sxoli-1

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00μ.μ, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Ακαδημίας, η Χριστουγεννιάτικη - Πολιτιστική Εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Την Εκδήλωση άνοιξε η Χορωδία του Σ.Φ.Α.Ε.Α.Α. απαρτιζόμενη απο φοιτητές της Σχολής, υπο την αιγίδα του καθηγητού Αντώνιου Μέντη.

Έπειτα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Α.Ε.Α.Α., κ. Δημήτριος Γκόγκας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους με έναν εορταστικό λόγο.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών, κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο της Διοικ. Επιτροπής της Σχολής και καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιμ. π. Νικόλαο Ιωαννίδη, ο οποίος απηύθυνε εμπνευσμένο λόγο προς τους καλεσμένους.

Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο π. Βασίλειος Θερμός, Καθηγητής της Σχολής, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, τονίζοντας την σημαντικότητα της Εορτής των Χριστουγέννων, πνευματικά μα και κοινωνικά.

Τέλος η Εκδήλωση έκλεισε απο την χορωδία του Σ.Φ.Α.Ε.Α.Α. με Χριστουγεννιάτικες ψαλμωδίες.

Το δείπνο που ακολούθησε, οργανώθηκε απο τον Σύλλογο Φοιτητών της Α.Ε.Α.Α. και έλαβε χώρα στον χώρο του εστιατορείου της Σχολής, το οποίο παρέθεσε ο Διευθυντής της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας, Αρχιμ. π. Αγαθάγγελος Κόκλας.

Να σημειωθεί πως την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Διοικ. Επιτροπής και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης, ο Γραμματέας της Διοικ. Επιτροπής και Καθηγητής της Α.Ε.Α.Α. κ. Αθανάσιος Καψάλης και λοιποί καθηγητές.

sxoli-2

sxoli-3

Εμφανίσεις: 33247
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!