Πανήγυρις Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ Μεταξουργείου (ΦΩΤΟ)

mataxa-2

Με μεγάλη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία εις τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Δανιήλ Μεταξουργείου, Χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεωργίου και πλήθος ιερέων, ιεροψαλτών και πιστών προσκυνητών.

Το θείο λόγο εκήρυξε, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος αρχιμ. κ. Κωνστάντιος, ο οποίους αφού έκανε μία σύντομη ιστορική αναφορά στον βίο του Προφήτου Δανιήλ και των Αγίων Τριών Παίδων, αναφέρθηκε στο παράδειγμα των νέων εκείνων που με ζήλο, θάρρος και αυταπάρνηση κράτησαν την πίστη τους και με την χάρη του Θεού βγήκαν σώοι και κερδισμένοι από όλες τις δοκιμασίες που πέρασαν.

Στο τέλος ο σεβ. κ. Γεώργιος αφού ευχαρίστησε όλους τους ιερείς, τους ιεροψάλτες και τον πιστό λαό, αναφέρθηκε με λίγα λόγια συγκινητικά στην σημερινή κρίση και ειδικά της επισκοπικής του περιφέρειας στην Αφρική.

mataxa-1

mataxa-2

mataxa-3

mataxa-4

mataxa-5

mataxa-6

mataxa-7

mataxa-8

mataxa-9

mataxa-10

mataxa-11

mataxa-12

mataxa-13

mataxa-14

mataxa-15

mataxa-16

mataxa-17

Εμφανίσεις: 36120
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!