Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΙΣΔΕ Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

isde-1

ΚΑΡΔΙΤΣΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Άφησαν για λίγο στην άκρη μολύβια και τετράδια και επιδόθηκαν σε ένα μεσημέρι κεφιού, χαράς και χαλάρωσης λίγο πριν ξεκινήσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές των μαθημάτων.

Ο λόγος για τους σπουδαστές του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ) Καρδίτσας οι οποίοι με πρωτοβουλία του διευθυντή τους Θεολόγου Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου διοργάνωσαν μια όμορφη γιορτή με νηστίσιμα εδέσματα, κρασάκι και αρκετή ψαλμωδία!

Παρόντες οι σπουδαστές της σχολής (αρκετοί από τους οποίους είναι ιερείς), το διδακτικό προσωπικό αλλά και ορισμένοι φίλοι του ΙΣΔΕ.

Ακούστηκαν αρκετοί βυζαντινοί ύμνοι από τον καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής της σχολής Ηλία Καπέλα, αλλά και κάλαντα τα οποία τραγούδησαν οι μαθητές οι οποίοι προέρχονται από διάφορα μέρη της χώρας.

Σημειωτέον ότι τα μαθήματα ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 8 Ιανουαρίου 2015.

isde-2

isde-3

isde-4

isde-5

isde-6

isde-7

isde-8

Εμφανίσεις: 27968
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!