Γέμισε παιδικές φωνές ο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Πλάκας (ΦΩΤΟ)

ba-2

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,στον υπο ανακαίνιση ιστορικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλάκα, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση,σε συνεργασία με την Σχολή ΧΙΛΛ, η οποια εδρεύει στην Πλάκα και έχει γαλουχήσει πολλές γενιές παιδιών.

Τόσο στο παρελθόν οσο και τώρα και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό χιλιόχρονο κτίσμα κατά την τελευταία επταετία,με την ανακαίνισή του,στέγασε την μαθητική Χριστουγενιάτικη γιορτή και ο Ιερός Ναός, γέμισε απο παιδικές φωνές που απέδωσαν θαυμάσια εκκλησιαστικούς επίκαιρους υμνούς και πλήθος κόσμου.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση,παρέστει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνύμου, ο Πανοσ/τατος Αρχιμανδρίτης κ.Σεραφείμ Ρίβιος,ο οποιος μετέφερε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του Μακαριωτάτου στούς διδασκάλους, στα μικρά παιδιά και στούς γονείς τους.

Στο τέλος της εορτής,ο προιστάμενος του Ιερού Ναού,Πανοσ/τατος Αρχιμανδρίτης κ.Βαρθολομαίος Αντωνίου-Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, διά του εκπροσώπου του,για την πατρική στοργή και τις ευχές του πρός τα παιδία της ιστορικής αυτής ενορίας.

Επίσης ευχαρίστησε την κ.Καρρα,η οποία διευθύνει την σχολή ΧΙΛΛ και συνεχίζει μαζί με τις διδάσκουσες κ.κ. Αθανίτη και Παπαδόδημα την αγαστή σχέση με την ενορία της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Πλάκας.

Τέλος,ευχήθηκε στούς γονείς καί στα μικρά παιδία της β! και γ! τάξης του δημοτικού σχολείου ΧΙΛΛ,οι οποίοι βρέθηκαν απο τον χώρο του σχολείου στον χώρο του Ιερού ναού,να αγαπούν την μάθηση και την μελέτη,ώστε ως Εκκλησία,να κατέχονται απο την Χριστουγεννιάτικη δωρεά,της ανώτερης ανάγνωσης της ζωής.

ba-1

ba-3

ba-4

ba-5

ba-6

Εμφανίσεις: 29548
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!