Χριστουγεννιάτικη εορτή στο Filderstadt της Γερμανίας (ΦΩΤΟ)

er1

Οι μέρες αυτές, είναι μέρες που μας φέρνουν όλους τους ανθρώπους ποιο κοντά, μέρες που θυμίζουν προσφιλή πρόσωπα, μέρες που θυμίζουν και νοσταλγούμε την Πατρίδα μας, έτσι αυτές τις μέρες έγινε και εδώ στην Γερμανία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας, μετά τη Θεία Λειτουργία που παραβρέθηκαν όλα τα παιδιά του σχολείου με τους γονείς και παππούδες.

Στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή, του Σχολείου.

Στην αρχή ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κιοσκερίδης, καλωσόρισε τους γονείς και παππούδες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Η Εκδήλωση που είχε ετοιμασθεί σε συνεργασία από τα παιδιά με τοις δασκάλες τους, περιελάμβανε τραγούδια, κάλαντα, ποιήματα, επαγγελίες από όλα τα παιδιά των διαφόρων τάξεων από τα ποιο μικρά μέχρι και τα ποιο μεγάλα.

Τέλος ο π. Σωσίπατρος Σαββίδης, ο προϊστάμενος της ενορίας μας, έδωσε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε τους γονείς τις δασκάλες αλλά και τα παιδιά για την όμορφη εκδήλωση και ευχήθηκε προς όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, Χριστούγεννα με Χριστό για αν έχουν νόημα.

Στο τέλος ήρθε και ο αγ. Βασίλης και μοίρασε τα καθιερωμένα δώρα προς όλα τα παιδιά.

er2

er3

er4

er5

Εμφανίσεις: 25046
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!