Οι Συνάξεις νέων της Ι.Μ. Μαντινείας στον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ)

kibotos-5

Γεννιέται ο Χριστός. Αναγεννάται ο άνθρωπος.

Γεννιέται ο Θεάνθρωπος για να κάνει τον άνθρωπο να αγαπά τον συνάνθρωπό του.

Χριστούγεννα είχαμε χθες. Χριστούγεννα έχουμε και σήμερα και αύριο και όλο το χρόνο έχουμε Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα σημαίνει Αγάπη. Γιατί αγάπη είναι η φροντίδα, το ενδιαφέρον. Αγάπη στον Θεάνθρωπο, τον συνάνθρωπο, τον πονεμένο, τον ορφανό, την χήρα, τον φτωχό, τον ασθενή.

Αυτό είναι που είχε, έχει και θα έχει ανάγκη πάντοτε ο καθένας από εμάς.

Καιρός λοιπόν, την κλονισμένη αυτή εποχή που ζούμε να την μετατρέψουμε σε εποχή αγάπης, και τότε θα έλθει η ειρήνη, η νίκη, η σιγουριά.

Μέσα στο κλίμα των εορτών, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός Μίχος, υπεύθυνος του Ανωτάτου Κατηχητικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και μαζί με τους μαθητές και φοιτητές που απαρτίζουν το Κατηχητικό Σχολείο, μετέβησαν στην Αθήνα, όπου και επισκέφτηκαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο Β΄, στον οποίο και μετέφεραν τις φιλάδελφες ευχές του οικείου Μητροπολίτου μας.

Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον Πανοσιολογιώτατο για την τιμή προς αυτόν και ευχήθηκε ο Σαρκωθείς Κύριος να παράσχει την υγεία και την εξ' ύψους δύναμη, ώστε να μην υπάρχουν πια θλιμμένες και παγωμένες ψυχές.

Στην συνέχεια, ο π. Γερμανός με την ομάδα των παιδιών μετέβησαν στην ''ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ''.

Εκεί τους υποδέχθηκαν θερμά, όπου τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις τους.

Τα παιδιά του Κατηχητικού προσέφεραν δώρα στα παιδιά της Κιβωτού, τα οποία και είχαν αγοράσει με χρήματα από έρανο που πραγματοποίησαν μεταξύ τους.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε και η μικρή αυτή επίσκεψη Αγάπης.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα!

kibotos-1

kibotos-2

kibotos-3

kibotos-4

kibotos-6

kibotos-7

kibotos-8

kibotos-9

kibotos-10

Εμφανίσεις: 23747
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!