Κάλαντα στους ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (ΦΩΤΟ)

agiopavlos-1

Με κάλαντα από όλη την επικράτεια της Ελλάδος (Ηπείρου, Χίου, Θράκης, Κρήτης, Ποντιακά, Ικαρίας και Βυζαντινά) γέμισαν οι διάδρομοι του Γεν. Νοσοκομείου Θεσ/νίκης «Άγιος Παύλος».

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης είχε ο εφημέριος του νοσοκομείου Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδης με την χορωδία που εδώ και περίπου ένα χρόνο δημιούργησε από εργαζομένους του νοσοκομείου υπό την καθοδήγηση του κ. Κυριάκου Κατέχη διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου.

Η χορωδία αφού πρώτα τραγούδησε στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου με την παρουσία του Διοικητή κ. Τζηκαλάγια Ζήση, του Προέδρου του σωματείου των εργαζομένων κ. Βαλαρούτσου Δημητρίου, μέλη του Δ/Σ καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, περιηγήθηκε στους διαδρόμους του ιδρύματος μεταφέροντας με τις μελωδίες της το εορταστικό κλίμα των ημερών στους ασθενείς που αυτές τις άγιες μέρες βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Η συγκίνηση των ασθενών ήταν έκδηλη ενώ ο εφημέριος του νοσοκομείου επισκεπτόταν έναν έναν τους ασθενείς προσφέροντας στον καθένα μια εικονίτσα της γεννήσεως του Θεανθρώπου με την ευχή της γρήγορης ανάρρωσης και επιστροφής στις οικογένειές τους.

agiopavlos-2

agiopavlos-3

agiopavlos-4

agiopavlos-5

agiopavlos-6

agiopavlos-7

agiopavlos-8

agiopavlos-9

agiopavlos-10

agiopavlos-11

agiopavlos-12

agiopavlos-13

agiopavlos-14

agiopavlos-15

agiopavlos-16

agiopavlos-17

agiopavlos-18

agiopavlos-19

agiopavlos-20

agiopavlos-21

agiopavlos-22

agiopavlos-23

agiopavlos-24

Εμφανίσεις: 38111
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!