Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στον Μητροπολίτη Σιατίστης (ΦΩΤΟ)

siatista-7

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο επισκέφθηκαν για ευχές, αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, οι Ιερείς της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, π. Βασίλειος Βασιλείου και π. Νέστορας Γκουρομίσιος, μαζί με τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους, τις κατηχήτριες, τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως και παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων.

Ο ποιμενάρχης τους υποδέχθηκε στην είσοδο της Μητροπόλεως με αισθήματα χαράς. Όλοι μαζί μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο μήνυμα της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα της Σιάτιστας, έψαλλαν βυζαντινούς ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων και τη φήμη του Σεβασμιωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού δέχθηκε τις ευχές όλων, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε να βιώσουν το πραγματικό νόημα της μεγάλης εορτής της γεννήσεως του Ιησού Χριστού, που είναι η μετάνοια, για να μπορέσει η κοινωνία και το έθνος να βελτιωθούν και να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη καταστροφή.

siatista-1

siatista-2

siatista-3

siatista-4

siatista-5

siatista-6

Εμφανίσεις: 26482
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!