Χριστουγεννιάτικη εορτή από τη Νεανική Εστία της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Κολινδρού

kit-16

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 (δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων) στις 12 το μεσημέρι στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τη Νεανική Εστία της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Κολινδρού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αιγινίου, Πρωτοπρεσβύτερος Ηλίας Γκοτσίδης , ο οποίος μετέφερε με γλαφυρό τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα αναπαριστώντας το γεγονός της γεννήσεως του Χριστού.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου – Λυκείου, παρουσίασαν το θεατρικό ΄΄Μια ξεχωριστή ημέρα του μπάρμπα – Γιάννη΄΄ όπου με πολύ όμορφο τρόπο τα παιδιά μας μετέδωσαν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Τέλος η γιορτή τελείωσε με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος, τα οποία έψαλε η παιδική χορωδία υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Αντωνίου Θανουρή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος όπου συνεχάρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κακάνης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού κα Δέσποινα Παπαργυρίου, αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Δαραής και πολλοί γονείς.

kit-1

kit-2

kit-3

kit-5

kit-6

kit-7

kit-8

kit-9

kit-10

kit-11

kit-12

kit-13

kit-14

kit-15

kit-16

kit-17

kit-18

kit-19

kit-20

kit-21

kit-23

kit-24

kit-25

kit-26

kit-27

kit-28

Εμφανίσεις: 31170
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!