Διάσκεψη για την προστασία του περιβάλλοντος στον τόπο του Βαπτίσματος του Κυρίου

ImageΤη πρωτοβουλία και τη προσκλήσει του πρίγκιπος της Ιορδανίας υψηλοτάτου Εμίρη Γάζη έλαβε χώραν Διάσκεψις εις το Συνεδριακόν Κέντρον του τόπου του Βαπτίσματος του Κυρίου εις τον Ιορδάνην ποταμόν, την Παρασκευήν, 11ην /24ην μηνός Σεπτεμβρίου 2010.

Εις την Διάσκεψιν ταύτην ήτο προσκεκλημένος η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, Μουσουλμάνοι θεολόγοι και ακαδημαϊκοί θεολόγοι εκ Γερμανίας και ο Γενικός Γραμματεύς του Συμβουλίου των Θρησκευτικών Καθιδρυμάτων της Αγίας Γης/ Council of the Religious Institutions of the Holy Land κ. Trond Bukkeviq.

Εις την Διάσκεψιν ταύτην συνεζητήθη το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος εν γένει ως δημιουργίας του Θεού και του περιβάλλοντος του Ιορδάνου ποταμού, ως χρήζοντος προστασίας εκ των ανθρωπίνων επεμβάσεων.

Το εσπέρας της ημέρας ταύτης ο πρίγκιψ Εμίρης Γάζη παρέθεσε δείπνον προς τιμήν των προσκεκλημένων εις το πριγκηπικόν αυτού ανάκτορον, ο δε Μακαριώτατος προσέφερεν αυτώ ως δώρον την υπό του διακεκριμένου καθηγητού κ. Δημητρακοπούλου εκπονηθείσαν μελέτην περί του τόπου του Βαπτίσματος παρά τον ποταμόν Ιορδάνην.

Εμφανίσεις: 60878
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!