Τα Άγια Θεοφάνεια στο Παράλιο Άστρος (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

astros-9

Με τη γνωστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Φώτα στο Παρ. Αστρος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί, ακολούθησε ο Αγιασμός στην πλατεία του Παραλίου Αστρους, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και συνοδεία της Φιλαρμονικής, στρατιωτικών αγημάτων, επισήμων και πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμώτατος έριξε το Σταυρό στη θάλασσα από το καϊκι «Κάερας”, ιδιοκτησία Κ. Ελευθερίου, με αρκετούς… τολμηρούς που αψήφησαν το κρύο να βουτούν. Πρώτος έπιασε και φέτος το Σταυρό ο Ι. Σούρσος, αυτή τη φορά όμωας μαζί με τον Π. Μπόκολα.

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδίας κ. Κ. Ζαχαριάς, ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευ., Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, μέλη της δημοτικής αρχής, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο ΔΣ κκ. Γ. Δαλιάνης και Ι. Γιοβάς, ο γγ. υπουργείου Υγείας κ. Βασ. Κοντοζαμάνης, ο πρόεδρος της τ/κ Παρ. Αστρους κ. Ν. Κωνσταντίνου, οι υποψήφιοι με τη ΝΔ στην Αρκαδία κκ. Βλάσσης και Παναγιωτόπουλος, και του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Αντωνία Γιαννούλη, και άλλοι αιρετοί.

astros-1

astros-2

astros-3

astros-4

astros-5

astros-6

astros-7

astros-8

astros-10

astros-11

astros-12

astros-13

astros-14

astros-15

astros-16

astros-17

Εμφανίσεις: 33868
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!