Σήμερα Τρίτη στις 12 «Οι Μακκαβαίοι»

backgr

Μια νέα εποχή εγκαινιάζει το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr που από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την παραγωγή μιας ζωντανής διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής που θα έχει τον τίτλο «Οι Μακκαβαίοι».

Την εκπομπή θα παρουσιάζουν ο Διευθυντής της Romfea.gr Αιμίλιος Πολυγένης και ο Διευθυντής σύνταξης της Εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας αναφερόμενοι στα εκκλησιαστικά θέματα και όχι μόνο.

Η εκπομπή θα είναι ένας ζωντανός διάλογος που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, όχι μόνο μεταξύ των δυο παρουσιαστών αλλά με τη συμμετοχή και των αναγνωστών της Romfea.gr.

Όλοι οι χρήστες που θα είναι συντονισμένοι θα μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις και τις απόψεις τους ελεύθερα είναι με sms είτε μέσω e-mail.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα βήμα δημόσιου διαλόγου για όλα τα τρέχοντα θέματα, ελεύθερα, δημοκρατικά και χωρίς παρωπίδες.

Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 και θα είναι κοντά σας κάθε εβδομάδα.

Όσοι θέλουν να θέσουν θέματα και ερωτήσεις μπορούν από τώρα να στέλνουν τα μηνύματά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι Μακκαβαίοι δεν έχουν σκοπό να χαριστούν σε κανένα!

Θα προβάλλουν ότι καλό συμβαίνει αλλά δεν θα διστάσουν να καυτηριάσουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός και εκτός Εκκλησίας, με ονόματα, χωρίς φόβο και πάθος. Κι όποιος αντέξει!

Σημείωση: Ο Άγιος Παϊσιος , αναφερόμενος στα θέματα της πατρίδος, πολιτικά και όχι μόνο, ευχόταν να αναδείξει ο Θεός «Μακκαβαίους», δηλαδή σύγχρονους υπερασπιστές της πατρίδος και της πίστης οι οποίοι ανιδιοτελώς θα έδιναν τα πάντα για τον τόπο και το λαό του, συντονισμένοι σε ένα ύψιστο σκοπό, την ενότητα.

Εμφανίσεις: 113835
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!