Ο π. Ιερόθεος Καλογερόπουλος νέος Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μεσογαίας

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» νέος Πρωτοσύγκελλος μετά από την συνταξιοδότηση του π. Πολυκάρπου Κοροβέση, τοποθετήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Καλογερόπουλος, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νικολάου.

Να αναφερθεί, ότι ο π. Ιερόθεος υπηρέτησε μέχρι σήμερα ως Αρχιερατικός Επίτροπος, Γραμματέας και Πρωτοσύγκελλος επί οκταετία στην ενιαία και καταργηθείσα Ιερά Μητρόπολη Αττικής, ενώ ευδοκίμως επί εικοσιπενταετία ως εφημέριος και προϊστάμενος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Εστίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, ενώ τοποθετήθηκε Πρωτοσυγκελλεύων της αρτισυστάτου Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, όπου υπηρέτησε επί πεντάμηνο.

Τέλος, το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», εύχεται στον π. Ιερόθεο Καλογερόπουλο για την νέα του διακονία δύναμη και φωτισμό του Θεού.

Εμφανίσεις: 302439
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!