Μοναχός βρέθηκε νέκρος στη Μονή Βωσάκου

bosako

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κελί του χθες το βράδυ, σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως από τον ηγούμενο της Μονής στο Κέντρο Υγείας Περάματος όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του και στη συνέχεια έστειλαν τη σωρό του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι οικείο του εξέφρασαν εξαρχής κάποιες απόψεις σε σχέση με το τι έπαθε ο 38χρονος, αλλά η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΓΝΗ έδειξε όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι συγγενείς, ότι τα τραύματα του προέρχονται από πτώση.

Για την υπόθεση ενδιαφέρθηκαν και οι αστυνομικές αρχές και στο μοναστήρι μετέβησαν άνδρες της ΕΛΑΣ όπου και πήραν καταθέσεις από τον ηγούμενο και τους μοναχούς που βρισκόταν μαζί με τον άτυχο άνδρα.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη Μονή Βωσάκου περίπου έναν χρόνο. Σύμφωνα με τον ηγούμενο της Μονής Βωσάκου, ο άνδρας είχε γρίπη και πυρετό και παρότι τον προέτρεψαν να πάει στον γιατρό, ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ουδείς κατάλαβε τι συνέβη, λέγοντας παράλληλα ότι «ήταν πολύ καλό παιδί» και πως είχε άριστες σχέσεις με όλους.

Χθες βράδυ, σύμφωνα με τους συγγενείς, κατά τις 8 μίλησε με την μητέρα του και της ανέφερε ότι δεν ήταν καλά. Σήμερα θα τον επισκεπτόταν στο μοναστήρι.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στο Ηράκλειο.

Εμφανίσεις: 46154
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!