Κοπή βασιλόπιτας στο νοσοκομείο ''Ο Άγιος Δημήτριος''

gen-1

Σήμερα Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 μετά από πρόσκληση του διοικητή του ενοποιημένου νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς - Ο Άγιος Δημήτριος κ. Παύλου Παπαδόπουλου και του αναπληρωτή διοικητή κ.Παντελεήμονα Τσακίρη, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος ευλόγησε την κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας του νοσοκομείου στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος ''Ο Άγιος Δημήτριος'' παρουσία του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τον Παναγιώτατο συνόδευαν ο π. Αντώνιος Πατρικίου ιερέας της ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και επιμελητής Α' - οδοντίατρος του ενοποιημένου νοσοκομείου , ο π. Δημήτριος Χάνδακας προιστάμενος του ιερού ναού Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ο π. Μιχαήλ Κόνιας Ιερέας του ενοποιημένου νοσοκομείου και επίκουρος καθηγητής της ΑΕΑΘ και ο διάκονος της Μητροπόλεως πατήρ Ιωακείμ Λουίζος.

Ο Παναγιώτατος μετά την κοπή της πίτας μίλησε επίκαιρα προς τα στελέχη του νοσοκομείου τονίζοντας την ανάγκη για εθνική ενότητα και ομοψυχία όλων των Ελλήνων πολιτών απέναντι στις δυσκολίες και τα προβλήματα των ημερών καθώς και μπροστά στη λαίλαπα της παγκόσμιας κρίσης που μαστίζει όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό .

Τόνισε την προσφορά των λειτουργών υγείας στη ζωή των ανθρώπων και υπογράμμισε την βοήθεια που προσφέρει ο Άγιος Δημήτριος σε όσους τον επικαλούνται με ευλάβεια ειδικά σε αυτούς που εργάζονται ή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του πολιούχου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

gen-2

gen-3

Εμφανίσεις: 27641
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!