Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Διευθυντή της ΜΚΟ «Αποστολή» Δήμτσα

Image

Με τον γενικό διευθυντή της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» κ. Κ. Δήμτσα, συναντήθηκε χθες 7 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ κ. Γ. Πατούλης.

Η συνάντηση έγινε ενόψει του μνημονίου το οποίο θα υπογράψει το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας με την «Αποστολή», με στόχο τη συνεργασία της Εκκλησία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας, την δημιουργία προγραμμάτων πρόληψης της υγείας για απόρους, οικονομικούς μετανάστες, ανασφάλιστους αλλά και κάθε άλλη ευπαθή ομάδα πληθυσμού, καθώς και την ιατρική φροντίδα όσων έχουν ανάγκη σε κάθε ενορία.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας και να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας με την «Αποστολή» προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Εμφανίσεις: 53225
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!