Ιστορικό ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών για την Romfea.gr

romfea.gr

To ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ η Romfea.gr χάρη στην αγάπη σας και το ολοένα και αυξημένο ενδιαφέρον των χιλιάδων Ελλήνων που προτιμούν το ίντερνετ για να ενημερώνονται για τα θέματα της Εκκλησίας.

Τις τελευταίες ημέρες η Romfea.gr έσπασε ένα προηγούμενο δικό της ρεκόρ αυτό των (45.000 μοναδικών επισκεπτών) για το αποκλειστικό θέμα της Αγιοκατάταξης του Γέροντος Παϊσίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Google Analytics το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου έκανε ιστορικό ρεκόρ μοναδικών επισκεπτων που άγγιξε τους 75.000 μοναδικούς επισκέπτες!!!

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία τα θέματα που εκτόξευσαν την Romfea.gr ήταν η εκπομπή "Μακκαβαίοι" και το άρθρο του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου με τίτλο "Ο θρησκευτικός όρκος'' που όπως μπορείτε να δείτε έχει 23.000 share στο Facebook.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, μας έχει καθιερώσει στην κορυφή της προτίμησής του κοινού του διαδικτύου που ενδιαφέρεται για θέματα που αφορούν μόνο την Ορθοδοξία και όχι ποικίλης ύλης με ταμπέλα Εκκλησιαστική!

Γι’ αυτή την πρωτιά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, γιατί έτσι δίνετε δύναμη στην ομάδα της Romfea.gr να συνεχίσει αυτό που κάνει από το 2007 ασταμάτητα.

Η ομάδα της Romfea.gr θα συνεχίσει την έγκυρη, έγκαιρη και απόλυτα αξιόπιστη, χωρίς παρωπίδες και διαθλαστικούς φακούς πληροφόρησή σας για ό,τι συμβαίνει στον εκκλησιαστικό χώρο.

Εύχομαι σε όλους καλό μήνα και καλό Τριώδιο

Αιμίλιος Πολυγένης
Διαχειριστής

Εμφανίσεις: 40473
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!