Το Ναύπλιο εόρτασε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

10AG ANASTASIOU

Πολυαρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2015 ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου στον ομώνυμο προσκυνηματικό Ιερό Ναό.

Στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών, Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας κ. Εφραίμ, Ιλιού Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου σε όλη την πόλη παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού εν μέσω θυελλωδών ανέμων.

Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο βουλευτης Αργολίδας Γ. Γαλέος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης, ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γ. Σελλής, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β. Σιδέρης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χ. Γραμματικόπουλος, η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

2AG ANASTASIOU

3AG ANASTASIOU

7AG ANASTASIOU

8AG ANASTASIOU

9AG ANASTASIOU

12AG ANASTASIOU

13AG ANASTASIOU

14AG ANASTASIOU

15AG ANASTASIOU

16AG ANASTASIOU

17AG ANASTASIOU

18AG ANASTASIOU

19AG ANASTASIOU

20AG ANASTASIOU

21AG ANASTASIOU

23AG ANASTASIOU

24AG ANASTASIOU

25AG ANASTASIOU

27AG ANASTASIOU

28AG ANASTASIOU

29AG ANASTASIOU

30AG ANASTASIOU

31AG ANASTASIOU

32AG ANASTASIOU

33AG ANASTASIOU

34AG ANASTASIOU

35AG ANASTASIOU

36AG ANASTASIOU

37AG ANASTASIOU

39AG ANASTASIOU

40AG ANASTASIOU

41AG ANASTASIOU

44AG ANASTASIOU

45AG ANASTASIOU

46AG ANASTASIOU

47AG ANASTASIOU

48AG ANASTASIOU

49AG ANASTASIOU

Εμφανίσεις: 30844
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!