Υποδοχή Ιερού Λειψάνου στο Περιστέρι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

nea-zoi-12

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | ΘΑΝΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Λαμπρή υποδοχή στο Ιερό Λείψανο της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας επεφύλαξαν πριν από λίγο κλήρος και λαός στον Ιερό Ναό των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Γεωργίου - Δημητρίου και Οσίου Στυλιανού Νέας Ζωής Περιστερίου.

Λόγω ενός εκτάκτου ζητήματος το τεμάχιο Ιερού Λειψάνου της Αγίας Σοφίας κόμισε ο Διάκονος π. Γεώργιος και όχι ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Ο π. Γεώργιος παρέδωσε το τεμάχιο Ιερού Λειψάνου στον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, Αρχιμ. Γεράσιμο Καραμολέγκο ο οποίος το τοποθέτησε σε ειδικό προσκυνητάρι στο μέσον του Ιερού Ναού.

Στην συνέχεια τελέστηκε σύντομη δέηση στην Αγία Σοφία και αμέσως μετά τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός.

Νωρίτερα ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Θεόδωρος Σχοινάς ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ για την μεταφορά του Λειψάνου στον Ναό του, ζητώντας παράλληλα τις πατρικές του ευχές και ευλογίες.

Επίσης ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο που κόμισε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου το Ιερό Λείψανο, ο οποίος βγήκε από τα σπλάχνα της ενορίας και πάντα είναι στην καρδιά τους.

nea-zoi-2

nea-zoi-1

nea-zoi-3

nea-zoi-4

nea-zoi-5

nea-zoi-6

nea-zoi-7

nea-zoi-8

nea-zoi-9

nea-zoi-10

nea-zoi-11

nea-zoi-13

nea-zoi-14

nea-zoi-15

nea-zoi-16

nea-zoi-17

nea-zoi-18

nea-zoi-19

nea-zoi-20

nea-zoi-21

nea-zoi-22

nea-zoi-23

nea-zoi-24

nea-zoi-25

Εμφανίσεις: 50525
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!