Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου

kyprianos

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Συγκλονισμένοι είναι στην Ιερά Σύνοδο από το απροσδόκητο περιστατικό που συνέβη σε ένα δικό της άνθρωπο.

Την περασμένη Παρασκευή ο 46χρονος Αρχιμανδρίτης Κυπριανός Γλαρούδης, ο οποίος κατέχει την θέση του Γραμματέως των Συνοδικών Δικαστηρίων (σε αυτή τη θέση είχε διαδεχθεί τον νυν Μητροπολίτη Πρεβέζης), υπέστη σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο έξω από το κτίριο της Ιεράς Συνόδου.

Αμέσως διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια στην εντατική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Το έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υγείας του και την συμπαράσταση τους έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή τοσο ο Αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος όσο και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αφού ο Αρχιμανδρίτης προέρχεται από τα σπλάχνα της συγκεκριμένης Μητρόπολης.

Στο πλευρό του βρίσκονται εκτός από την οικογενεια του και πολλοί πατέρες από την περιοχή της Θεσσαλονίκης που προσεύχονται για την ταχεία ανάρρωσή του.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr παρακαλεί τους αναγνώστες να προσευχηθούν για τον π. Κυπριανό, ώστε να επιστρέψει και πάλι υγιής στα καθήκοντά του.

Εμφανίσεις: 89002
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!