Επιστολή Παναγιώτη Ψωμιάδη σε Διαμαντοπούλου για το Εκκλησιαστικό Λύκειο Θεσσαλονίκης

ImageΟ Νομάρχης ζητά από την κ. Διαμαντοπούλου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες «ώστε να παραταθεί η πληρωμή μισθωμάτων για ένα χρόνο λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λειτουργίας και την προσφορά του συγκεκριμένου σχολείου στον τόπο».

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης «το σημερινό κτίριο που στεγάζεται το Εκκλησιαστικό Λύκειο είναι μισθωμένο και το μίσθωμα πληρώνεται απευθείας από το Υπουργείο Παιδείας.

Ωστόσο, πληροφορούμαι ότι στα τέλη Ιουλίου θα σταματήσει η πληρωμή των μισθωμάτων από το υπουργείο και συνακόλουθα η λειτουργία του Λυκείου».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής: 

«Αγαπητή κ. Υπουργέ, 

Όπως πληροφορήθηκα, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε πρόβλημα με τη στέγαση του Εκκλησιαστικού Λυκείου. 

Συγκεκριμένα, το σημερινό κτίριο που στεγάζεται το Εκκλησιαστικό Λύκειο είναι μισθωμένο και το μίσθωμα πληρώνεται απευθείας από το Υπουργείο Παιδείας.

Ωστόσο, πληροφορούμαι ότι στα τέλη Ιουλίου θα σταματήσει η πληρωμή των μισθωμάτων από το υπουργείο και συνακόλουθα η λειτουργία του Λυκείου.

Κατόπιν τούτων, σας παρακαλώ να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραταθεί η πληρωμή μισθωμάτων για ένα χρόνο λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λειτουργίας και την προσφορά του συγκεκριμένου σχολείου στον τόπο.

Με εκτίμηση,

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Εμφανίσεις: 51399
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!