Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

tinos-14

Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, εορτάσθηκε η Α’ Κυριακή των Νηστειών (της Ορθοδοξίας) στην ιερά νήσο Τήνο.

Κατά το έθος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πόλεως Τήνου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις των ιερών Εικόνων ανά τας οδούς της πόλης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη, με την συμμετοχή των ιερέων και ιεροψαλτών, μαθητών των σχολείων, προπορευομένης της Φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ..

Στην πλατεία «Παντανάσσης», επί της μαρμάρινης εξέδρας, τελέσθηκε δοξολογική δέησις και ανεγνώσθη το Συνοδικόν της Ορθοδοξίας.

Την ιερά λιτάνευση συνόδευαν ο Δήμαρχος Τήνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Α.Τ. Τήνου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολικών βαθμίδων, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και με την πάνδημη συμμετοχή ευσεβών χριστιανών κάθε ηλικίας.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

tinos-1

tinos-2

tinos-3

tinos-4

tinos-5

tinos-6

tinos-7

tinos-8

tinos-9

tinos-10

tinos-11

tinos-12

tinos-13

Εμφανίσεις: 25079
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!