Χωρίς ιερέα έμεινε το ακριτικό νησί της Χάλκης

ImageΧωρίς ιερέα έμεινε το ακριτικό νησί της Χάλκης το τελευταίο χρονικό διάστημα, κινδυνεύοντας να μην υπάρχει κανένας να τελέσει τις λειτουργίες του Δεκαπενταύγουστου!

Η δήμαρχος κα Ελένη Παναγή τόνισε: «Ο παπάς που είχαμε στο νησί έφυγε για καθαρά προσωπικούς του λόγους. Τη θέση του προσωρινά καλύπτει ο πάτερ Αντώνιος, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, μέχρι να δοθεί λύση από τη Μητρόπολη».

«Το ίδιο πρόβλημα με την έλλειψη παπά είχαμε και πέρσι το ίδιο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς φέτος ο πάτερ Αντώνιος θα καλύψει αυτό το κενό μέχρι το τέλος Αυγούστου, οπότε και ελπίζουμε να έχουμε μόνιμα παπά στο νησί», πρόσθεσε επίσης η Δήμαρχος.

Την κενή θέση του ιερέα θα καλύψει προσωρινά ο π. Αντώνιος που εστάλη από την Μητρόπολη Ρόδου και θα παραμείνει έως το τέλος Αυγούστου. Φυσικά, μετά η Χάλκη θα μείνει και πάλι χωρίς ιερέα.

Οι κάτοικοι και η δήμαρχος του ακριτικού νησιού της Δωδεκανήσου ζητούν από τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο να τοποθετήσει, σε μόνιμη βάση, έναν ιερέα που να είναι κοντά τους.

Εμφανίσεις: 49392
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!