Η Α΄ Εβδομάδα των Νηστειών στο Αμμάν (ΦΩΤΟ)

aman-11

Κατανυκτική ήταν η ατμόσφαιρα την α΄εβδομάδα των νηστειών στο Αμμάν της Ιορδανίας, ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Παρασκευή 14/27-2-2015.

Λόγω της αργίας στην τοπική κοινωνία δόθηκε η ευκαιρία σε δεκάδες προσκυνητές να επισκεφθούν την Ι.Μονή Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται στον Ιορδάνη.

Συγκεκριμένα, το πρωί τελέσθηκε Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από το αρχ/κό επίτροπο Παν/το Αρχιμ. π. Νεκτάριο, ο οποίος και μίλησε για την έννοια και σπουδαιότητα της νηστείας.

Το μεσημέρι παρατέθηκε σ΄ όλους τράπεζα αγάπης, ενώ το απόγευμα εψάλη η Α΄ στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου από τον Σεβ. Φιλαδελφείας κο Βενέδικτο.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Σεβασμιώτατος προέστη της Θ.Λειτουργίας στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου.

Στο τέλος της Θ. Ευχαριστίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων, στο τέλος της οποίας αναγνώσθηκε το «Συνοδικόν της Ορθοδοξίας».

Ο Σεβ. Βενέδικτος με κάθε ευκαιρία μετέφερε την αγάπη και τις ευχές της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Κου κου ΘΕΟΦΙΛΟΥ.

aman-1

aman-2

aman-3

aman-4

aman-5

aman-6

aman-7

aman-8

aman-9

aman-10

Εμφανίσεις: 26919
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!