Εκοιμήθη ο Αρχιμ. Κυπριανός Γλαρούδης

098

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Στην αγκαλιά του Θεού βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο 46χρονος Aρχιμανδρίτης Κυπριανός Γλαρούδης, ο οποίος νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο αγαπητός αρχιμανδρίτης, ο οποίος κατείχε την θέση του Γραμματέως των Συνοδικών Δικαστηρίων εκοιμήθη πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr.

Οι θεράποντες ιατροί δεν ήταν καθόλου αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του μακαριστού Aρχιμανδρίτη μετά και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί προ ημερών μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε έξω από το συνοδικό μέγαρο.

Ο Κυπριανός Γλαρούδης θεωρούνταν ένας φέρελπις κληρικός με πολλές διοικητικές ικανότητες και αξιόλογες σπουδές.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε Aρχιερείς και Iερείς της Β. Ελλάδας, τόπο καταγωγής του, και η είδηση της κοίμησής του έχει συγκλονίσει τον κόσμο της Εκκλησίας.

Να αναφερθεί ότι όλοι πατέρες από την Θεσσαλονίκη ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Άνθιμος καθημερινά ζητούσαν ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία του Αρχιμ. Κυπριανού θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

0kip

0kip1

Εμφανίσεις: 115323
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!