Οι Μακκαβαίοι ''ανάγκασαν'' το Πατριαρχείο να απαντήσει

makkavaoi-1

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι επιτέλους το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων απάντησε για το θέμα του τέως Πατριάρχη Ειρηναίου ακόμα κι αν η απάντηση ήταν τηλεγραφική.

Πρόκειται για μια δικαίωση της Romfea.gr και της εκπομπής "Οι Μακκαβαίοι" που μετ' επιτάσεως ζήτησαν να τοποθετηθεί ξεκάθαρα το Πατριαρχείο για το θέμα και να μη το αφήσει να "σέρνεται".

Μέσα από τις εκπομπές μας το ζήτημα της κατ' οίκον απομόνωσης του κ. Ειρηναίου "φούντωσε" και έγινε όπως φάνηκε πρώτο θέμα συζήτησης.

Οι "Μακκαβαίοι" για ανθρωπιστικούς λόγους και χωρίς κανένα συμφέρον έθεσαν ερωτήματα γύρω από το θέμα και ζήτησαν απαντήσεις που επιτέλους άρχισαν να δίνονται.

Απομένει τώρα στην άλλη πλευρά (αυτή του κ. Ειρηναίου) να τοποθετηθεί για το θέμα και να αποδείξει όσα τόσο καιρό υποστηρίζει, είτε με δήλωση είτε με σχετικά στοιχεία.

Όπως και να χει δική μας χαρά είναι ότι επιτέλους αυτό το ευαίσθητο θέμα για όλο τον Ορθόδοξο κόσμο βγήκε από το χαλί, κάτω από το οποίο ορισμένοι ήθελαν να το κρύψουν.

Εμφανίσεις: 38157
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!