Ο Επίσκοπος Θαυμακού στην Αγία Μαρίνα Θησείου (ΦΩΤΟ)

thisio-7

ΘΗΣΕΙΟ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ


Με κατάνυξη τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Μαρτίου η Ακολουθία της Γ΄ στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης στο Θησείο.

Στην Ακολουθία των Χαιρετισμών χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ. Ιάκωβος πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Αθηναγόρα Σουπουρτζή.

Στους χαιρετισμούς παρέστη πλήθους κόσμου όπου παρά την δυνατή βροχή, κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να τιμήσει την Παναγία ψέλνοντας το "Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε".

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού, ο οποίος αναφέρθηκε στην Προστασία της Παναγίας καλώντας τους πιστούς να προστρέξουν στον Θεό με εμπιστοσύνη.

Τον Επίσκοπο προσεφώνησε με θερμούς λόγους ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού κάνοντας ιδιαίτερη μνεία του γεγονότος πως ο Θεοφιλέστατος υπηρέτησε στην Ενορία ώς πνευματικός Προϊστάμενος έχοντας αναπτύξει αξιόλογο ενοριακό έργο.

thisio-1

thisio-2

thisio-3

thisio-4

thisio-5

thisio-6

thisio-8

thisio-9

thisio-10

thisio-11

Εμφανίσεις: 30595
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!