Καρατζαφέρης «Έχουμε απαγορεύσει στα παιδιά την πρόσβαση στην εκκλησία»

ImageΗ σημερινή νεολαία μπορεί να είναι η πιο μορφωμένη, αλλά είναι η πιο απαίδευτη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της γγ του ΚΚΕ, κυρίαςΑλέκας Παπαρήγα.

«Η νεολαία δεν έχει καθοδήγηση. Ας τους ανάψουμε ένα φως για να βρουν το δρόμο τους», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης και πρότεινε, με στόχο τη συγκράτηση μορφωμένων νέων στην πατρίδα και την άμβλυνση της ανεργίας,  να καλύπτει το κράτος τα ένσημα των αποφοίτων πανεπιστημίων, οι οποίοι προσλαμβάνονται στις επιχειρήσεις για τα δύο πρώτα χρόνια. 

«Δεν δίνουμε παιδεία, αλλά μηχανική μόρφωση», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης και τόνισε ότι οι νέοι βιώνουν «άκρατο φασισμό» με την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια, όταν πρέπει να ενταχθούν σε κομματικές νεολαίες.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αφαίρεσε τον όρο «εθνική» από το υπουργείο Παιδείας, καθώς όπως είπε ο όρος «έθνος» έχει γίνει πλέον παρεξηγήσιμος. 

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρόσθεσε, ότι «έχουμε απαγορεύσει στα παιδιά την πρόσβαση στην εκκλησία και την προσευχή, με αποτέλεσμα τα παιδιά να θεοποιούν το ποδόσφαιρο και να έχουν έναν «θεό», το χρήμα.»

Εμφανίσεις: 33218
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!