Δήμαρχος Ertugrul Genc: «Να φιλοξενήσετε προσκυνητές στα σπίτια σας»

ImageΣε δηλώσεις του, πριν από λίγο ο Δήμαρχος της Ματσούκα κ.Ertugrul Genc τόνισε, ότι «σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κόσμος που θα βρεθεί στην Θεία Λειτουργία στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, είναι περίπου πέντε με έξι χιλιάδες».

Ο Δήμαρχος ανέφερε, ότι επειδή δεν υπάρχουν ξενοδοχεία και θα δημιουργηθεί συνωστισμός και προβλήματα, ο ίδιος από την πλευρά του θα φιλοξενήσει στο σπίτι του μια Ελληνική οικογένεια.

Επίσης, κάλεσε όλους όσους διαθέτουν σπίτια από την Ματσούκα να φιλοξενήσουν προσκυνητές, και να το πράξουν χωρίς κανένα δισταγμό.

Ακόμη τόνισε, ότι το εν λόγω προσκύνημα θα βοηθήσει ουσιαστικά τον τουρισμό στην Ματσούκα και γενικά την περιοχή του Πόντου, γι΄ αυτό πρέπει να δείξουν πόσο φιλόξενος λαός είναι στη Τραπεζούντα.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα δοθούν άδειες για να λειτουργήσει ξανά και σε άλλες περιόδους το Μοναστήρι, τόνισε πως «αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ενισχυθεί πάρα πολύ ο τουρισμός μας».

 

Εμφανίσεις: 43995
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!