Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Άργος (ΦΩΤΟ)

ARGOS AKATHISTOS6

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε η ακολουθία του ακάθιστου ύμνου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους, στην πόλη του Άργους, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Μαζί με τον Μητροπολίτη κι οι Ιερείς του καθεδρικού ναού του Αγίου Πέτρου, πατέρας Γεώργιος Σελλής (πρόεδρος του ΙΣΚΑ) και ο πατέρας Παναγιώτης Κιντής.

Στον Ιερό ναό βρέθηκε και συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης (κανάλι 1) της Ρωσίας ,για να καταγράψει πλάνα από τους χαιρετισμούς στην Παναγία.

Το Ρωσικό κανάλι βρίσκεται στην Αργολίδα εδώ και λίγες ημέρες για να κάνει αφιέρωμα στον Μητροπολίτη Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, Άγιο Λουκά τον ιατρό , μιας και όπως είναι γνωστό ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος είναι αυτός που έχει αναδείξει τον Άγιο Λουκά στην Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό κανάλι πέρα από την συνέντευξη που πείρε από τον Μητροπολίτη ,επισκέφτηκε και πολλά αξιοθέατα και μνημεία της Αργολίδος.

ARGOS AKATHISTOS2

ARGOS AKATHISTOS4

ARGOS AKATHISTOS5

ARGOS AKATHISTOS7

ARGOS AKATHISTOS9

ARGOS AKATHISTOS13

ARGOS AKATHISTOS17

Εμφανίσεις: 14926
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!