Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σηλυβρίας στην Πτολεμαΐδα (ΦΩΤΟ)

silibrias-5

Για την Romfea.gr | Κώστας Ζαμπούνης


Στα πλαίσια της εδώ παρουσίας του στην πόλη της Πτολεμαΐδας ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας π. Μάξιμος παρευρέθηκε στα γραφεία της Θρακικής Εστίας Εορδαίας όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του συλλόγου Λυμπέρη Πασχαλίδη και το υπόλοιπο Δ.Σ.

Στα γραφεία του συλλόγου ο Μητροπολίτης Μάξιμος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη του συλλόγου και να αναφερθεί σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Σηλυβρίας που βρίσκεται 40 μόλις χιλιόμετρα από την Βασιλεύουσα την πόλη της καρδιάς των Ελλήνων την Κωνσταντινούπολη.

Ακολούθησε δεξίωση που πρόσφερε ο σύλλογος προς τον φιλοξενούμενο και προς τον κόσμο που παρευρέθηκε και η χορωδία του συλλόγου τραγούδησε ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για την Σηλυβρία.

Ακολούθως ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου - Αγίας Παρασκευής της Οσίας Επιβατηνής π. Αθανάσιος Καμπούρης μετέβη μαζί με τον Σεβασμιώτατο στην ενορία του, όπου ο Σεβασμιώταος προσκήνυσε τα Ιερά λείψανα της Οσίας Επιβατηνής και άλλων Αγίων που φυλλάσονται στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Τέλος ο πατήρ Αθανάσιος ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στον Ναό, όπου του έδειξε Ιερές εικόνες και διάφορα άλλα κειμήλια από το Ξάστερο και τη Θράκη.

silibrias-1

silibrias-2

silibrias-3

silibrias-4

silibrias-6

silibrias-7

silibrias-8

Εμφανίσεις: 25305
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!