Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας στον Μητροπολίτη

kalavrytinos1

Eπίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, με επικεφαλής την πρόεδρο, Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Παγκαλαβρυτινού, στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις του, καθώς κι ο ίδιος είναι υποστηρικτής των προσπαθειών για τη διάσωση και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Οι δεσμοί της τοπικής Εκκλησίας με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο είναι στενοί, καθώς υπάρχει πολυετής συνεργασία και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα μέλη του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης εν όψει και των Άγιων Ημερών του Πάσχα, το οποίο συγκεντρώθηκε στη μνήμη του προέδρου του Συλλόγου, Αθανάσιου Φραντζή.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού και ο Μητροπολίτης Πατρών αντάλλαξαν τέλος, ευχές εν όψει της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, της Ανάστασης του Θεανθρώπου.

kalavrytinos2

Εμφανίσεις: 13319
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!