Σε Βρετανικό νοσοκομείο απαγόρευσαν την Αγία Γραφή

ImageΟι αρχές του Βρετανικού νοσοκομείου του Νόττινχαμ αφαίρεσαν την Αγία Γραφή από τα κομοδίνα των δωματίων, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση των Χριστιανικών Κοινοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής του νοσοκομείου δήλωσε, ότι ο λόγος που αφαιρέθηκε η Αγία Γραφή από τα κομοδίνα, είναι ο κίνδυνος λοιμώξεων των ασθενών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το βιβλίο της Αγίας Γραφής είναι πολύ δύσκολο να απολυμανθεί, διότι ότι είναι γύρω από το κρεβάτι του ασθενούς πρέπει να είναι καθαρό.

Εκπρόσωποι των Χριστιανικών Κοινοτήτων, ανέφεραν ότι «με τον τρόπο αυτό οι ασθενείς στερούνται της θρησκευτικής παρηγοριάς σε μια στιγμή που το χρειάζονται πολύ περισσότερο».

Επίσης, πρόσθεσαν, ότι "δεν συντρέχει κανένας φόβος για την οποιαδήποτε μόλυνση, όμως θα μπορούσαν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου να βάλουν ένα προστατευτικό πλαστικό γύρω από την Αγία Γραφή".

«Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, στερούν από τους ασθενείς το μόνο φάρμακο για το πόνο», τόνισε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος Χριστιανικής Κοινότητας.

Εμφανίσεις: 34362
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!