Η εκκλησιαστική εφημερίδα "Εκκλησιολόγος" της Πάτρας συμπλήρωσε 3 χρόνια

ImageΤην Τρίτη, 20 Ιουλίου 2007, ανήμερα της εορτής του προφήτου Ηλιού, υπήρξε το πρώτο φύλλο εκδόσεως της εβδομαδιαίας τοπικής εκκλησιαστικής εφημερίδος των Πατρών «Ο Εκκλησιολόγος».

Χθες, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την έκδοσή της και κυκλοφορεί πλέον όπου υπάρχει Ορθοδοξία με πλούσια θεματολογία και με ειδήσεις  όλων των Μητροπόλεων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος απέστειλε την κάτωθι επιστολή, στην τοπική εκκλησιαστική εφημερίδα:

Με την βο­ή­θεια τού Θε­ού, συ­μπλη­ρώ­θη­καν τρί­α έ­τη α­πό τό­τε που εκ­δό­θη­κε η Ε­φη­με­ρί­δα «Ο Εκ­κλη­σιο­λό­γος» στην Πά­τρα, την ο­ποί­α διευ­θύ­νει ο κ. Α­λέ­ξαν­δρος Κολ­λιό­πουλος, ε­κλε­κτό μέ­λος της το­πι­κής μας Εκ­κλη­σί­ας και α­γα­πη­τό τέκνο εν Κυ­ρί­ω.

Εκ­φρά­ζω τις θερ­μό­τε­ρες πα­τρι­κές ευ­χές μου προς τον Εκ­δό­τη και Διευ­θυ­ντή και τούς εκλε­κτούς Συ­νερ­γά­τες του, για την προ­σε­κτι­κή και με εκ­κλη­σια­στι­κό ή­θος, πα­ρου­σί­α­ση των θε­μά­των των α­φορώ­ντων τό­σο στην το­πι­κή Α­πο­στο­λι­κή μας Εκκλησί­α, ό­σο και γε­νι­κώ­τε­ρα στην Ορ­θό­δο­ξη Εκ­κλη­σί­α μας.

Συγ­χαί­ρω, διό­τι γί­νε­ται, προς ε­νη­μέ­ρω­ση καί πνευ­μα­τι­κό ό­φε­λος των α­να­γνωστών, πα­ρου­σί­α­ση τής λα­τρευ­τι­κής καί πνευματι­κής κι­νή­σε­ως τής Ιε­ράς Μητρο­πό­λε­ώς μας, δη­μο­σιεύ­ο­νται άρ­θρα Σε­βα­σμιω­τά­των Μη­τρο­πο­λι­τών τής Εκ­κλη­σί­ας τής Ελ­λά­δος και άλ­λων Κλη­ρι­κών ή λοι­πών α­δελ­φών και πλη­ρο­φο­ρού­νται οι α­να­γνώ­στες πε­ρί τής δια­κο­νί­ας μας στον ιε­ρό Αμπελώ­να τού Κυ­ρί­ου.

Α­κό­μη, εκ­φρά­ζω τις ευ­χα­ρι­στί­ες μου για την εν γέ­νει στά­ση του προ­σω­πι­κού της Ε­φη­με­ρί­δος έ­να­ντι τής Εκ­κλη­σί­ας μας και τον σε­βα­σμό προς τον Ε­πί­σκοπο και γε­νι­κώς προς τον Ιε­ρόν Κλή­ρο.

Αι­σθά­νο­μαι βα­θυ­τά­την ι­κα­νο­ποί­η­ση, ό­ταν συ­να­να­στρε­φό­με­νος με α­δελ­φούς Κλη­ρι­κούς απ’ ό­λην την Ελ­λά­δα, δια­πι­στώ­νω ό­τι και λαμ­βά­νουν την εν λό­γω Ε­φη­με­ρί­δα και ε­νη­με­ρώ­νο­νται α­πό αυ­τήν.

«Ο Εκ­κλη­σιο­λό­γος» έ­χει πλέ­ον εισέλθει σε ό­λες τις Μη­τρο­πό­λεις, τις Ιε­ρές Μο­νές και τους Ιε­ρούς Να­ούς της Ελ­λά­δος και του Ε­ξω­τε­ρι­κού.

Πα­ρα­κα­λώ τον Εκ­δό­τη και τους Συ­νερ­γά­τες του, να συ­νε­χί­σουν εν υ­πα­κο­ή προς το θέ­λη­μα του Θε­ού και με τις ευ­λο­γί­ες της Εκ­κλη­σί­ας μας, να εκ­δί­δουν την Ε­φη­με­ρί­δα προς δό­ξαν του Κυ­ρί­ου και ε­νη­μέ­ρω­ση του ευ­σε­βούς πλη­ρώ­μα­τος της Εκκλησίας μας.

Κα­λή συ­νέ­χεια με την χά­ρη τού Θε­ού, δια πρε­σβειών της Κυ­ρί­ας Θε­ο­τό­κου και του Α­γί­ου Α­πο­στό­λου Ανδρέ­ου.

 

Με­τά πα­τρι­κών ευ­χών και ευ­λο­γιών

Ο ΜΗ­ΤΡΟ­ΠΟ­ΛΙ­ΤΗΣ

+ Ο ΠΑ­ΤΡΩΝ ΧΡΥ­ΣΟ­ΣΤΟ­ΜΟΣ

 

Εμφανίσεις: 104617
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!