Παρουσία αρχιερέων το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αδελφής του Σπάρτης Ευσταθίου

ImageΜε μεγαλοπρέπεια και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου 2010, στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πλατύ – Μεσσηνίας, το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της κατά σάρκας αδελφής του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Χριστίνας Κουτσίκα.

Να αναφερθεί, ότι της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, συμπαραστατούμενος από τους Μεσσηνίας Χρυσόστομο, Καλαβρύτων Αμβρόσιο, Ξάνθης Παντελεήμων, Ηλείας Γερμανό, Καστορίας Σεραφείμ, Πατρών Χρυσόστομο, Γλυφάδας Παύλο, Τριφυλλίας Χρυσόστομο και Κορίνθου Διονύσιο.

Επίσης, και τους Θεοφιλέστατους Επισκόπους Ανδρούσης κ. Θεόκτιστο και Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Να σημειωθεί, ότι η αείμνηστη απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Τέλος, το Πρακτορείο «ROMFEA.gr» εύχεται ολόψυχα ο Πανάγαθος και Πολυεύσπλαχνος  Κύριος να της χαρίσει την αιώνια ανάπαυση στους κόλπους του παραδείσου.

Εμφανίσεις: 30510
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!