Απόφοιτοι του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών στο Σαμπεζύ

ImageΜέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσκεψη των αποφοίτων του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού στο Ορθόδοξο κέντρο του Σαμπεζύ της Γενεύης, υπό τον συντονισμό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και αποφοίτου του εκεί μεταπτυχιακού τμήματος του Ινστιτούτου Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Ιερεμίας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου κ. Μακάριος καλωσόρισαν τους συνοδούς καθηγητές, τους νέους και τις νέες και ευχήθηκαν σε όλους να έχουνε καλή πρόοδο, να αγαπάνε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και να είναι κοντά στην Εκκλησία.

Δεν παρέλειψαν δε να εκφράσουν την χαρά και την ικανοποίηση τους δια την εξέλιξη ενός δικού τους παιδιού όπως τόνισαν που βρίσκεται στην θέση αυτή του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και που δεν εγκατέλειψε όμως ποτέ τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ορθόδοξου κέντρου και να δεξιωθούν στην αίθουσα τελετών.

Image

 

Εμφανίσεις: 39646
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!