Θυρανοίξια ιερού ναού Αγίων Αθωνιτών Πατέρων

ImageΣτην περιοχή Ζόγκα Αργολίδας 5κμ από το Κεφαλάρι Άργους τελέστηκαν τα θυρανοίξια  του Ιερού Ναού των Αγίων Αθωνιτών Πατέρων.

Ο Ιερός Ναός βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του προσκυνηματικού ναού Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Επίσης, ο Ιερός Ναός των Αγιορειτών Πατέρων θεμελιώθηκε την 26 Σεπτεμβρίου το 2008.

Τα θυρανοίξια και τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος  με την ευλογία του μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιακώβου.

Παρών ήταν και ο δημιουργός του συγκροτήματος Ιερομόναχος Ιγνάτιος  Γρηγοριάτης ο οποίος μίλησε και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γρηγορίου π. Γεώργιο Καψάνη καθώς και την Αδελφοτητα του μοναστηρίου.

Να σημειωθεί πως ο ιερός ναός των Αθωνιτών Πατέρων έγινε με την συνδρομή και την βοήθεια των πνευματικών παιδιών και φίλων του πατέρα Ιγνατίου.

Τέλος, τα εγκαίνια του ιερού ναού θα γίνουν τον Ιούνιο με την παρουσία του ηγουμένου της Μεγίστης Λαύρας και ίσως και άλλων Ιερών Μονών του Αγίου Όρους.

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 35907
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!