Δώρα αγάπης και αλληλεγγύης στις φυλακές Πατρών από την ΜΚΟ "Αλληλεγγύη"

ImageΕπτά χιλιάδες πεντακόσια προϊόντα ατομικής και προσωπικής υγιεινής προσέφερε σήμερα η Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος στους κρατούμενους των φυλακών Πάτρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Στις 11:00 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέφθηκαν το κατάστημα κράτησης Πατρών, όπου τους υποδέχθηκε η Διεύθυνση και το προσωπικό του ιδρύματος.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζει σήμερα η εκκλησία υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα τη σταυρική θυσία του Θεανθρώπου, την καρτερικότητα και την αγάπη του προς τους ανθρώπους. Εξήρε το έργο της Μ.Κ.Ο «Αλληλεγγύη» που με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προσφέρει σε κάθε γωνιά της εθνικής επικράτειας, και όχι μόνο, βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη για τη συνεχή συνεργασία και δήλωσε ότι η «Αλληλεγγύη» θα είναι πάντα δίπλα σε αυτόν που υποφέρει, σε αυτόν που περιμένει και προσδοκά, σε όποιον αναζητά ανακούφιση και στοργική ανταπόκριση.

Αμέσως μετά η Διεύθυνση του καταστήματος ξενάγησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τον κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα στο σχολείο της φυλακής.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος όσο και ο κ. Δήμτσας είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και συνεχάρησαν τους μαθητές για την προσπάθεια τους.  Ο Γενικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη» ανακοίνωσε την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με την παροχή 15 Η/Υ με πλήρη τα απαιτούμενα λειτουργικά προγράμματα.Image

Αύριο Μ. Τρίτη ο Μακαριωτάτος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη», θα επισκεφθεί στις 10:00 το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο και στις 11:00 το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Εμφανίσεις: 55897
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!