Φοιτητές από την Ελλάδα επισκέφθηκαν το Γραφείο της Ελλαδικής Εκκλησίας στην Ε.Ε.

ImageΤη Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010, επισκέφθηκαν την  Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαρανταεννέα (49) φοιτητές και φοιτήτριες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Ακαδημία της Αστυνομίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Φαρμακευτική Σχολή, συνοδευόμενοι από τον Καθηγητή τους κ. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο.

Οι νεαροί επιστήμονες προσήλθαν στην Αντιπροσωπεία  στα πλαίσια εκπαιδευτικής-επιμορφωτικής επίσκεψης στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σε Διπλωματικές Αρχές καθώς και σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Βελγίου.

Οι  φοιτητές έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από το Διευθυντή της Αντιπροσωπείας, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανάσιο, και τους Συμβούλους αυτής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ Ιγνάτιο Δ. Σωτηριάδη και Ελλογιμότατο Δρ. Κωνσταντίνο Β. Ζορμπά, και ενημερώθηκαν για το έργο και το ρόλο της Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και για επίκαιρα Ευρωπαϊκά θέματα.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά επίσκεψη Πανεπιστημιακών φοιτητών στην Αντιπροσωπεία υπό την καθοδήγηση του Καθηγητού κ. Κ. Αθανασόπουλου, μετά την πρώτη του 2007.

Image

Image

Εμφανίσεις: 45506
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!