Η Ιερά Μονή Τρικόρφου ξεπέρασε τους 5.000 φίλους στο διαδίκτυο

ImageΣήμερα η εκκλησία, οι ενορίες, και τα Μοναστήρια χρησιμοποιούν  το διαδίκτυο καθημερινά για να επικοινωνούν με τους πιστούς.

Νέοι τρόποι επικοινωνίας αλλά και νέοι μέθοδοι προσεγγίσεως χρησιμοποιεί πλέον ο κλήρος, για να έχει μεγαλύτερη και συνεχή επικοινωνία με τον λαό.

Εκατοντάδες ενορίες, μοναστήρια και κληρικοί στο διαδίκτυο  στέλνουν μηνύματα ζωής, ελπίδας, επιστροφής στο Χριστό και στην Ορθοδοξία.

Μέσα στα πολλά ονόματα διαπιστώσαμε σήμερα στο «Facebook», ότι την πρώτη θέση κατέχει το Μοναστήρι του Τρικόρφου και συγκεκριμένα ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής, Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο οποίος ξεπέρασε μέσα σε ένα έτος τους 5.000 φίλους.

Επίσης, ενημερωθήκαμε, ότι πλέον άνοιξε και δεύτερο «προφίλ», όπου κατά δεκάδες γράφονται καθημερινά και σε αυτό νέοι φίλοι.

Μεγάλος δε αριθμός κληρικών, διαπιστώσαμε ότι είναι φίλοι του Ηγουμένου Νεκτάριου απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και χιλιάδες φίλοι είναι οι πιστοί.

Τέλος, η αγάπη των ανθρώπων προς όλους εκείνους που εργάζονται στον αμπελώνα του Χριστού τελικά δεν κρύβεται, ο λαός και η νεολαία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τους κληρικούς που έρχονται όλο και ποιο κοντά στην εποχή τους.

Εμφανίσεις: 25641
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!