Το νησί της Ρόδου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Ουγκάντας κ. Ιωνάς

ImageΤις θερμότερες ευχές του έδωσε στην "Romfea.gr" ο Μητροπολίτης Καμπάλας και Πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο νησί της Ρόδου.

Με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου (Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα) ο Μητροπολίτης Ουγκάντας κ. Ιωνάς παρέστη και στην μεγάλη, καθιερωμένη θεία λειτουργία την περασμένη Κυριακή.

Ο Μητροπολίτης Ιωνάς μιλώντας στη «Romfea.gr», δήλωσε σε άπταιστα Ελληνικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην Ρόδο και είχα την ευκαιρία να παραστώ στις επετειακές εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας".

Σε ερώτηση σχετικά με τον Ελληνισμό και το χριστιανικό στοιχείο στην δύσκολη αυτή περιοχή της Αφρικανικής ηπείρου, ο Μητροπολίτης Ουγκάντας τόνισε:

"Ο Ελληνισμός είναι δυστυχώς λιγοστός στην Ουγκάντα. Όμως εμείς, επιτελούμε το Πατριαρχικό και Ιεραποστολικό μας έργο και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, είτε είναι χριστιανοί είτε όχι".

Τέλος, ο κ. Ιωνάς απέστειλε μέσω της "Romfea.gr" τις ευχές του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρου Β'.

Εμφανίσεις: 45663
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!