Μνημόσυνο για τους ήρωες των Ιμίων στην Αγ. Μαρίνα Ηλιουπόλεως

ImageΜε την συμπλήρωση ενός ακόμα έτους από τη αποφράδα ημέρα τις 31ης Ιανουαρίου 1996 όπου 3 'Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, έδωσαν τα νιάτα τους και την ζωή τους θυσία στον βωμό της προάσπισης της ανεξαρτησία και εδαφικής ακεραιότητας της φιλτάτης πατρίδας μας, όπως κάθε χρόνο και φέτος θα τελεσθεί Μνημόσυνο στο Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Το Μνημόσυνο και ώρα 9.30 π.μ. θα τελέσει ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος προεξάρχοντας της προσευχής που θα απευθύνουν στο Θεό Κλήρος και Λαός της Ενορίας.

Επιπλέον θα μνημονευθούν τα θύματα του ατυχήματος στην Πολεμική μας Αεροπορία με το C130 στο όρος Όθρυς ανάμεσα στα οποία ήταν και ο ενορίτης  Ευάγγελος Βεργίδης αλλά και τα ομοίως θύματα στις εκπαιδευτικές καταδύσεις του Στρατού Ξηράς στην Σαλαμίνα ανάμεσα στα οποία ήταν ο επίσης ενορίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Λάμπρος Λάμπρου.

Εμφανίσεις: 52202
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!