Δοξολογία για το νέο έτος τελέστηκε στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης

ImageΜε την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, 2010, στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, τελέστηκε η καθιερωμένη επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Ανθίμου.

Στη δοξολογία, την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ παραβρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πλήθος πιστών.

Σε σύντομη ομιλία του, ο κ. Άνθιμος ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να χαρίσει σ’όλους τους Έλληνες υγεία και προκοπή, αλλά και κάθε σώφρονα λογισμό για αγάπη μεταξύ μας, εθνική ενότητα και ομοψυχία.

Λίγη ώρα αργότερα, στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, δέχθηκε ευχές για την καινούργια χρονιά από εκπροσώπους Αρχών και πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, ευχές από αξιωματούχους της πόλης και απλούς πολίτες για το νέο έτος και την ονομαστική του εορτή δέχθηκε στο δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Εμφανίσεις: 30736
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!