Η γυναίκα που έσπρωξε τον Πάπα απέκτησε οπαδούς στο Facebook

ImageΈνα φαν κλαμπ της νεαρής γυναίκας που επιτέθηκε εναντίον του πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' στην αρχή της λειτουργίας του μεσονυκτίου στο Βατικανό συστάθηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, προκαλώντας την αγανάκτηση μελών της ιταλικής πλειοψηφίας.

Η ιστοσελίδα "Σουζάνα Μαγιόλο φανς κλαμπ", από το όνομα της 25χρονης προφανώς διαταραγμένης Ιταλοελβετίδας, η οποία πήδηξε την Πέμπτη (χθες) πάνω από τα φράγματα ασφαλείας για να πέσει πάνω στον πάπα και να τον ρίξει στο έδαφος προτού ακινητοποιηθεί από τους σωματοφύλακες, μετρούσε περισσότερα από 150 μέλη προς το τέλος του απογεύματος της Παρασκευής.

Τα σχόλια είναι γενικά ειρωνικά: ένας της απονέμει "χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το άλμα μετ΄εμποδίων". Ένας άλλος δηλώνει πως "είχε στο χέρι ένα αγαλματίδιο του Αγίου Πέτρου και ήταν έτοιμη για την επίθεση", αναφορά στην επίθεση, της οποίας υπήρξε θύμα ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις 13 Δεκεμβρίου στο Μιλάνο με μία αναπαραγωγή του καθεδρικού της πόλης.

Να αναφερθεί, ότι η 25χρονη Susanna Maiolo που επιτέθηκε στον Πάπα φαίνεται οτι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και την έχουν πάει τώρα σε κλινική.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτέθηκε στον Πάπα, πέρυσι πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο αλά τελευταία στιγμή τη σταμάτησαν οι άντρες της φρουράς του ποντίφικα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η 25χρονη είναι γνωστή στο Βατικανό αλλά δεν πίστευαν ποτέ οτι θα μπορέσει να είναι απειλή για τον Πάπα.

Εμφανίσεις: 31746
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!