Βατικανό: "Η υγεία του Πάπα είναι φυσιολογική"

ImageΤο Βατικανό ανακοίνωσε σήμερα "ότι η υγεία του Πάπα είναι απολύτως φυσιολογική", απορρίπτοντας τις φήμες

για πιθανά προβλήματα υγείας του Ποντίφικα, οι οποίες προέκυψαν μετά από την ανακοίνωση ότι η λειτουργία του μεσονυχτίου θα πραγματοποιηθεί φέτος στις δέκα το βράδυ.

 

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του Πάπα Βενέδικτου XVI, η μεσονύκτια λειτουργία του Βατικανού θα ξεκινήσει στις 24 Δεκεμβρίου στις 22Η00 και όχι τα μεσάνυχτα, ώστε να ολοκληρωθεί δύο ώρες αργότερα.

 

Ο εκπρόσωπος του Ποντίφικα, ο πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι δήλωσε ότι "το νέο ωράριο έχει μοναδικό στόχο να κάνει λίγο λιγότερο κουραστικές για τον Πάπα τις ημέρες των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει αρκετές υποχρεώσεις".

 

"Αυτή η απόφαση ελήφθη με σύνεση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος, εκφράζοντας την "έκπληξη του" που δημιουργούνται τέτοιες φήμες αυτές τις μέρες, όταν το χρονοδιάγραμμα του Πάπα έχει ήδη κυκλοφορήσει.

 

"Ο καθένας μπορεί να δει ότι ο Πάπας είναι καλά: ακολουθεί το ίδιο χρονοδιάγραμμα όπως και τα τελευταία χρόνια με δημόσιες ακροάσεις την Τετάρτη και τις προσευχές του Αγγέλου την Κυριακή", πρόσθεσε ο πατέρας Λομπάρντι.

Εμφανίσεις: 31380
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!